Professionell fasadrenovering i Stockholm

Välkommen till Emils Fiskecamping

En husfasad som är nyrenoverad höjer det estetiska och ekonomiska värdet av en fastighet. Men det finns flera andra viktiga anledningar till varför en fasad bör vara välskött. Fasaden skyddar fastigheten från väder, fukt och vind. Taket och husfasaden tillsammans utgör husets viktigaste skydd mot dyra och komplicerade fukt, röta eller mögelskador. Därför är det rekommenderat för fastighetsägare att se till att fasaden är i gott skick. Ett ytterligare plus är att när en fasad renoveras ökar även möjligheterna till energibesparingar.

Fasadrenovering i Stockholm

Fasader ser många gånger bättre ut än vad de egentligen är. För att ta reda på hur det står till med fasaden bör en besiktning utföras. När du behöver en professionell fasadrenovering Stockholm bör du anlita ett seriöst företag med lång yrkeserfarenhet. Det är fördelaktigt att kontakta ett företag som arbetar med flera områden som exempelvis totalrenoveringar, målningsarbeten, betongplattor, totalentreprenader och fasadarbeten i Stockholm eftersom de kan förse dig med flera olika tjänster. Självklart bör det företag du anlitar vara experter på allt inom bygg samt kunna ge en renovering av högsta kvalitet till bra pris.

En bra investering

Hur ofta en fasad bör renoveras beror på flera olika faktorer. Det har att göra med vilken typ av fasad det handlar om och hur fasadens underhåll sett ut. Man brukar dock säga att en fasad av trä bör renoveras efter runt 10 år, putsfasader bör renoveras efter runt 30 år och tegelfasader bör renoveras efter cirka 70 till 90 år.

Att renovera fasaden på en fastighet är alltid en bra investering. En fasadrenovering bör utföras professionellt så att du kan säkra en värdehöjning av din fastighet. Vid en eventuell försäljning kan du uppvisa vilket företag som utfört renoveringen och verifiera att arbetet gjorts av professionella. Det är viktigt att större renoveringar utförts fackmannamässigt (och inte är ett amatörjobb) eftersom det garanterar att det inte finns gömda fel eller inte slarv som kan orsaka skador i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *