Inspiration av tillbyggnad på Lidingö

Välkommen till Emils Fiskecamping

Jag har funderat på att bygga en tillbyggnad till mitt hus, därför åkte jag ut till Lidingö för att inspireras. Lidingö ligger strax utanför Stockholm, och där finns det hus av alla olika dess slag. Det finns både moderna hus, men även väldigt gamla hus. Jag tycker om blandningen av nytt och gammalt för att kunna hitta min egen inspiration. Många hus på Lidingö är väldigt stora, och många av dem har det gjorts en tillbyggnad på.

Stor tillbyggnad på Lidingö

För att få ett större hus så är det smart att göra en tillbyggnad. Det är därför jag funderar på att göra det, för att få större ytor. Jag tror att jag kommer använda en tillbyggnad som ett vardagsrum. Det jag önskar är att ha stora fönster så att det blir mycket ljusinsläpp. Just på Lidingö ser det ut som det finns många hus som satsar på just det, stora fönster och större sällskapsytor.

Jag hittade en väldigt vacker tillbyggnad, den hade formen som ett burspråk. Det var en revolutionerande tillbyggnad Lidingö, något jag tidigare aldrig skådat. Det gav huset ett väldigt fint utseende utifrån, och jag kan tänka mig att det är väldigt vackert inifrån också. Det fanns även andra former på tillbyggnaderna. Några var mer runda, och andra gick i linje med huset och var därmed mer kantiga.

Extra yta för olika ändamål

Beroende på hur ens hus är utformat kan en tillbyggnad byggas på olika sätt, det kan även placeras på olika sätt beroende på vad ytan önskas användas till. Jag har sett många byggnader i flera olika former. Det jag behöver göra är att vända mig till kommunen för att se över hur detaljplanen ser ut, och hur ett bygglov skulle kunna beviljas. Det är viktigt att tänka på alla detaljer innan ett bygge påbörjas för att det ska bli rätt från början.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *